Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Narkoman v Brně ukradl sunar a skákal po střechách domů

Nebezpečný kousek předvedl dvacetiletý muž v Brně, když se vydal do skladu obchodu ukrást krabici s alkoholem. Jenže omylem sebral krabici se sunarem, se kterou se schoval na střechu domu. Jakmile uviděl, že jej sleduje policie, začal předvádět kaskaderské kousky.

Mladý zloděj prchal přes sklad obchodu, když vyběhl na dvůr, tak si ho na bezpečnostní kameře všimla sekuriťačka a zavolala na něj policii. Jakmile delikvent zjistil, že jej sleduje policie, zahrál si na kaskadéra. Neohroženě přeskakoval zábradlí a skákal mezi baráky.

„Muž přelezl bránu a dal se na útěk. Snažil se před policisty ukrýt na střechách domů. Při pátrací akci zahlédla hlídka osobu odpovídající popisu, která jakoby smyslu zbavená přelézá zábradlí, přeskakuje domy a hazarduje se svým životem,“ popsala mluvčí jihomoravských policistů Petra Hrůzová.

Dvacetiletý skokan má na svém kontě již několik prohřešků proti zákonu. Ještě před dvanácti dny byl za mřížemi, kde si odpykal svůj trest za krádeže. Nyní se zdá, že na svobodě dlouho nepobude. Hrozí mu totiž, že se do vězeňského prostředí vrátí znovu. Test na drogy navíc prokázal, že recidivista byl při svém dobrodružství pod vlivem návykových látek. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, návykové látka, recidivista, Brno, střecha, dům, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Joseph Xspy

Opice v džungli ...

Čtvrtek, 14. října 2021, 09:48Odpovědět

Narkoman v Brně ukradl sunar a skákal po střechách domů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.