Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V brněnském obchodě vybafla na muže zkouřená žena a hryzla ho do ruky

Na pondělní směnu jen tak nezapomene zaměstnanec obchodu v Brně. Když se vydal do místnosti určené pro pracovníky, nečekaně tam objevil pětatřicetiletou zákaznici. Nejen, že jej žena nepříjemně překvapila, ale také se pracujícímu muži bolestivě zahryzla do ruky. Do akce proto spěchala hlídka Městské policie Brno.

Nakupující vnikla do místnosti i přesto, že na dveřích byl nápis, který upozorňoval na to, že se jedná o prostory určené pro zaměstnance. I tak se tam rozhodla vydat na exkurzi. Nepočítala ale s tím, že ji někdo vyruší a možná i proto zareagovala nečekaně ofenzivně. Pracovníka podniku kousla do ruky, čímž si zadělala na problémy se strážníky, kteří žádali vysvětlení. 

Zákaznice atak nepopírala a hlídce přiznala, že předtím užila marihuanu. Poté dodala, že se prý v prodejně ztratila a chtěla přes rampu dojít do Žabovřesk na návštěvu. Zároveň tvrdila, že kdyby u sebe měla telefon, sama prý zavolá městskou policii. Vzápětí ale přiznala, že vlastně ani neví, proč by to dělala,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Muži, jenž útočně naladěnou ženu našel, zvedlo náladu alespoň to, že zranění nebylo vážné. Jednalo se pouze o drobný šrám, který nevyžadoval lékařské ošetření. „Z obchodu se nic neztratilo a žena tak vyvázla pouze s pokutou za přestupek proti občanskému soužití,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky marihuana, pokousání, přestupek, policie, Brno, obchod, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V brněnském obchodě vybafla na muže zkouřená žena a hryzla mu do ruky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.