Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý muž se v Brně na ulici začal řezat střepem, zasáhli strážníci

Večerní procházka ulicí Špitálka se změnila v nepříjemný zážitek Brňanům, kteří se střetli s opilým mužem v nesnázích. Nejenže měl dotyčný problém s chůzí, ale také jej dostihly psychické potíže, které vyvrcholily v sebepoškozování.

Na opilého dvaačtyřicetiletého muže, který nedokázal přizpůsobit svůj krok šíři chodníku, upozornili brněnské strážníky náhodní kolemjdoucí. Dotyčný měl problém udržet se na nohou a neustále nebezpečně padal do silnice. Když na místo přivolaná hlídka dorazila, nalezla muže v situaci, kdy se řezal do ruky střepem ze skleněné lahve.

„Hlídka mu okamžitě zabránila v dalším sebepoškozování a obvazem ze služebního vozidla mu zastavila krvácení. Muž byl zjevně rozrušený, se strážníky téměř nekomunikoval a značně vrávoravými kroky se neustále pokoušel odejít z místa,“ popsal mluvčí jihomoravských strážníků Pavel Šoba. Hlídka mu ale v odchodu zabránila a na místo zavolala zdravotníky, kteří muže odvezli do psychiatrické nemocnice.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky strážníci, sebepoškozovaní, opilost, zásah, nemocnice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž se v Brně na ulici začal řezat střepem, zasáhli strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.