Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V Brně zmlátil zákazník kvůli roušce osmdesátiletého sekuriťáka

Pane, nasaďte si prosím roušku. Podobnou výzvu adresoval pracovník bezpečnostní agentury v brněnském supermarketu nepoctivému zákazníkovi. Nakupujícího ale povel osmdesátiletého muže z ochranky pořádně podráždil. Uštědřil důchodci několik ran a povalil ho na zem.

Případ se odehrál včera v řečkovickém supermarketu, kam nakonec zamířila i hlídka strážníků. Dostali totiž oznámení, že jednašedesátiletý zákazník fyzicky napadl ochranku. Sekuriťák požadoval, aby si o generaci mladší návštěvník obchodu nasadil ochranu dýchacích cest, za což dostal úder do hlavy a nakonec skončil zemi. 

Hlídka městské policie na uvedenou adresu dorazila obratem, zrovna když zaměstnanec hlídací služby vybíhal z prodejny za zákazníkem. Strážníci podezřelého vyzvali, aby se nikam nevzdaloval a vzápětí se také potvrdilo, že právě on měl být útočníkem,“ řekl mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Osmdesátník se zjevnou podlitinou v obličeji si strážníkům postěžoval na bolest žeber i hlavy. Nakonec si jej do péče převzali přivolaní zdravotníci a po prvotním ošetření ho sanitka odvezla do nemocnice. Pro podezření z trestného činu se případem dále zabývají republikoví policisté. Navíc se nejedná v poslední době o ojedinělý případ.

Brněnští strážníci se za poslední měsíc zabývali asi dvacítkou případů, které souvisely s nedodržením mimořádných opatření. Většina lidí, s nimiž strážníci takto jednají, je z principu odmítá, domluva s nimi bývá někdy složitější, ne vždy se ale chovají podobně agresivně,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com/Andreas

Štítky Brno, Strážnici, Napadení, rouška, Covid

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Johny Mlieko

a ze zakona obchodě skoro všichny nosi hadry na hubě nezakoně i soud dal za pravdu. a děda už ma sedět doma na prdeli a pobirat duchod jinak bych mu jednu taky na kouřil !

Sobota, 25. září 2021, 11:21Odpovědět

Emanuel Novotný

Také bych mu asi dal do držky nebo nadal. Tu hadru už dávno nenosim a čekám až mě nějaký debil osloví. Nemá právo a tim padem může čekat jakoukoliv reakci.

Pátek, 24. září 2021, 18:03Odpovědět

V Brně zmlátil zákazník kvůli roušce osmdesátiletého sekuriťáka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.