Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž usnul v brněnském parku. Kamery zachytily, jak jej okradl drzý kapsář

Bezpečnostní kamery v Brně zachytily jedno z mnoha kapsářů, kteří se pokoušejí nepozorovaně zmocnit cizích věcí. Případ, který se udál v Denisových sadech, ale skončil nedlouho poté, co začal. Pro zloděje si přímo na místo činu došla hlídka městské policie.

Znavený osmadvacetiletý muž se v noci na pondělí rozhodl ustlat si na lavičce v parku u brněnského Petrova. Mezitím, co usínal, si jej všiml náhodný kolemjdoucí se špatným úmyslem. Nejprve se k muži přiblížil, pak se pomalu usadil na zídku za ním a ujišťoval se, že jeho přítomnost mladíka neprobere. „Netrvalo dlouho a zapojil i své ruce. Mladíkovi pohmatem prohledával oblečení a zpod hýždí vytáhl plochý předmět,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Ve chvíli, kdy se telefonu zmocnil, se dal pachatel spokojeně k odchodu. K jeho překvapení se ale s úlovkem daleko nedostal a cestu mu zkřížila hlídka strážníků, kteří už o případu věděli. Byli totiž informovaní pracovníky z dohledového centra. Další strážníci se mezitím vydali k okradenému mladíkovi, probudili jej a ověřili, že svůj telefon postrádá. Ke krádeži se dopadený třicetiletý muž přiznal. „Strážníci případ předali státním policistům pro důvodné podezření z trestného činu,“ řekl Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky krádež, kapsář, Brno, strážníci, Brněnský Petrov, kapsářství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž usnul v brněnském parku. Kamery zachytily, jak jej okradl drzý kapsář  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.