Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hodovníci z Brna zdravili příchozí zdviženou pravicí

Hodovu zábavou v brněnských Medlánkách se nechali pořádně strhnout dva muži. Do rytmu hudby začali parťáci veřejně zvedat pravé ruce hodně vysoko, což způsobilo na poklidné akci rozruch. Situaci nakonec přijeli řešit strážníci a následně také policisté.

K události došlo v neděli krátce po půlnoci. Jednatřicetiletý muž a jeho o čtyři roky mladší kamarád si na lavičce u pódia při písničkách pohupovali pravačkami hodně vysoko, čehož si všiml pracovník bezpečnostní agentury. Sekuriťák dva problémové návštěvníky vyzval, aby toho nechali. Jenže hodovníci si nedali říct, a tak je ostraha vyvedla ven. Navíc přivolala strážníky, kteří vyslechli svědky a zavolali policisty.

Na základě zjištěných informací od všech přítomných svědků proto hlídka neváhala a prostřednictvím operačního střediska městské policie přivolala republikové policisty. Těm pak dvojici podezřelou ze spáchání trestného činu předala,“ řekla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Medlánky, Hody, Hajlování, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hodovníci z Brna zdravili příchozí zdviženou pravicí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.