Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Auto na Hodonínsku mělo kolizi s cyklistou, řidič nezastavil

Jihomoravští policisté se již od poloviny minulého měsíce marně zabývají případem řidiče, který se na Hodonínsku dostal do kolize s cyklistou a po nehodě nezastavil. Pomoci v pátrání po detailech dopravní nehody by mohl také přítomný svědek, který cyklistovi po incidentu pomohl.

K nehodě došlo v sobotu 14. srpna v dopoledních hodinách v Prušánkách v ulici Mlýnská, policisté prosbu o pomoc veřejnosti zveřejnili dnes. Projíždějící vozidlo se na místě střetlo s mužem jedoucím na kole směrem na Moravský Žižkov. „Osobní auto mělo bočně zachytit o jedoucího cyklistu a ten následně havaroval. Tuto kolizi měl vidět řidič SUV vozidla přijíždějícího z protisměru," popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Zámečník.

Přítomný svědek na místě po nehodě zastavil a vydal se cyklistovi na pomoc. Podle policistů se jednalo o staršího, vyššího muže s knírkem, jehož totožnost neznají. „Policisté by potřebovali jeho svědectví, které by mohlo pomoci objasnit průběh nehodového děje. Ozvat se nám může na telefon 724 275 039 nebo na linku 158,“ dodal Zámečník.

Neznámého pachatele hledají momentálně také policisté ve Vyškově, kde ve čtvrtek 2. září naboural nezodpovědný řidič zaparkované vozidlo a z místa ujel. „Stalo se to na parkovišti u vyškovského vlakového nádraží. Poničený zůstal Peugeot 206 stříbrné barvy," popsala mluvčí jihomoravských policistů Alice Musilová

Poškozené auto ve Vyškově.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky nehoda, kolize, kolo, auto, hodonínsko, cyklista, okres Hodonín, havárie, Moravský Žižkov, Prušánka, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto na Hodonínsku mělo kolizi s cyklistou, řidič nezastavil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.