Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Opilá matka sedla za volant a tvrdě bourala, vzadu vezla šestiletou dceru

Jen těžko hledali pochopení jihomoravští policisté pro sedmačtyřicetiletou řidičku terénního auta značky Suzuki, která si vyjela se svou šestiletou dcerou na výlet ke koním. Maminka ale plánovanou výpravu pokazila. Před jízdou se posilnila litrem a půl vína a bourala v Bzenci na Hodonínsku. Žena s dcerou tak místo koníků viděly hlídku policistů.

Víkendová vyjížďka zakončená pohledem na čtyřnohá zvířátka, tak zněl původně plán dne, který si maminka připravila pro svého potomka. Žena to ale ještě před jízdou přehnala s alkoholem. Sjela ze silnice a skončila v příkopu. Navíc narazila do betonového propustku. Posádka i přes tvrdý naráz vyvázla bez zranění. 

Dívenka naštěstí byla řádně usazená a připoutaná v dětské sedačce. Nehoda se tak obešla bez vážnějších zranění,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka

Jakmile se policisté přesvědčili, že posádka je v pořádku, vzali si povedenou matku do parády. Vyzvali ji k dechové zkoušce, která ukázala, že žena neměla za volantem co dělat.

Řidička se hlídce přiznala, že vypila jeden a půl litru vína, což naměřené hodnotě bezmála dvou a půl promile odpovídalo. Přišla tak o řidičský průkaz a zodpovídat se bude i z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodal Chaloupka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky Nehoda, Alkohol, Policie, Suzuki, okres Hodonín, Bzenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá matka sedla za volant a tvrdě bourala, vzadu vezla šestiletou dceru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.