Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Mladý řidič vysklil autobusovou zastávku v Brně, z místa odjel

Nezodpovědný mladý řidič v Brně, který toužil zaparkovat své auto v Bystrci poblíž jedné z autobusových zastávek, při svém pokusu doslova narazil. Skleněnou zastávku se mu totiž podařilo rozbít. Z místa navíc ujel a případ začali řešit brněnští strážníci.

Když se třiadvacetiletý řidič renaultu pokusil odstavit auto na parkovišti v brněnské Vejrostově ulici, při couvání narazil tažným zařízením do skleněné zastávky. Výplň o velikosti zhruba dvou metrů čtverečních se ihned s hlukem roztříštila a střepy skončily na zemi. „Z auta prý sice vystoupila spolujezdkyně, aby se podívala na způsobenou škodu. Osádka vozidla pak ale prý od hromady střepů odjela a zaparkovala auto jinam,“ popsala událost mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Celou událost viděl náhodný svědek, který byl strážníkům schopný incident popsat a ukázat místo, kam hříšník svůj vůz přeparkoval. Na autě byly navíc stále drobné oděrky a zbytky skleněných střepů, které poukazovaly na to, že muž mluví pravdu. Strážníci proto řidiče ihned kontaktovali. „Své jednání tak musel vysvětlovat i přivolaným republikovým policistům, kteří se dopravní nehodou budou dále zabývat," dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, nehoda, vůz, policie, Brno, Bystrc, Renault, autobusová zastávka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič vysklil autobusovou zastávku v Brně, z místa odjel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.