Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Zfetovaný muž v Brně jezdil na čtyřkolce po chodníku

Žádné pochopení ani slitování neměli brněnští policisté pro zábavu s pětatřicetiletého muže, který zfetovaný brázdil chodník v Brně na čtyřkolce. Řidiči, jenž se podobného počínání dopustil už v minulost, napočítala hlídka hned několik přestupků. Nyní provinilcovi hrozí vězení.

Nenapravitlný muž s vášní pro metamfetamin si užíval jízdu navzdory tomu, že neměl řidičské oprávnění, helmu ani registrovanou čtyřkolkou. To vše policisté potížistovi spočítali a jeho oblíbený stroj odtáhli. Navíc našli v záznamech, že podobné kousky vyváděl už v minulosti a také pod vlivem pervitinu, který prokázala i poslední kontrola. 

Policisté zjistili, že řidič na stejném stroji havaroval před několika měsíci nedaleko místa kontroly. Nad jeho síly byla totiž noční vyjížďka na čtyřkolce, kdy po tvrdém nárazu do obrubníku jednoduše přelétl přes řídítka. A i tehdy mu v krvi kolovala totožná nedovolená látka, kdy si karambolem vykoledoval několikaměsíční zákaz řízení, který nyní porušil,“ sdělil policejní mluvčí Petr Vala.

Muž, který nikdy nevlastnil řidičský průkaz, se stal podezřelým z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě uznání vinny může být provinilec potrestán odnětím svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Brno, Drogy, čtyřkolka, Policie, chodník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný muž v Brně jezdil na čtyřkolce po chodníku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.