Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Cizinec řádil v areálu brněnské firmy, před strážníky se schoval pod dodávku

Zmatený muž cizího původu překvapil zaměstnance brněnské firmy, když do areálu přelezl přes dvoumetrový plot a nevysvětlitelně pobíhal z místa na místo. Případ přijeli řešit strážníci, před kterými se dotyčný schoval pod dodávku.

Na linku 156 se nad ránem obrátil pracovník brněnské firmy v Plotní ulici, který zmateného cizince zahlédl. Muž po vniknutí do areálu lomcoval s víkem od kanalizace, tahal za kliky zaparkovaných aut a chtěl do nich nastoupit. Zároveň běhal ze strany na stranu a pohazoval okolo sebe kamení. „Jeho pozornosti neunikly ani kamery, kdy jednu z nich údajně shodil na zem. Když pak spatřil zaměstnance, utekl a ve tmě se mu schoval,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Když na místo přijeli strážníci s psovody a začali místo propátrávat, na přítomnost muže upozornil po několika minutách hledání služební pes. Cizince, který se skryl pod dodávkou, vyzvala hlídka k opuštění úkrytu. Muž však na naléhání nereeagoval a dál nehybně ležel na zemi a ruce schovával pod sebou. Spolupracovat začal až ve chvíli, kdy mu strážníci pohrozili namířenou zbraní. „Pro jazykovou bariéru muž strážníkům nedokázal vysvětlit důvod svého počínání. S podezřením na spáchání trestného činu ho tedy předali přivolaným republikovým policistům," řekla Skřívánková.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky zásah, strážníci, psovod, cizinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec řádil v areálu brněnské firmy, před strážníky se schoval pod dodávku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.