Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na brněnském nádraží tekla krev, porvali se tam cizinci

Co vysvětlovat si mají dva cizinci poté, co se v neděli ráno pustili do křížku v Nádražní ulici. Jeden z mužů hrubě napadl svého známého, který po ataku zůstal potlučený ležet na zemi. Zraněného, jemuž tekla krev z ucha, si všiml řidič nočního autobusu, jenž přivolal hlídku Městkou policie Brno.

Šofér na strážníky intenzivně mával, čímž na sebe upoutal pozornost. Hlídka vyslechla řidičovo svědectví a vydala se na nástupiště před hlavním nádražím, kde ležel v bolestech čtyřiačtyřicetiletý muž. Svědkové události popsali, že dostal nakládačku od svého třicetiletého parťáka, který se nacházel několik metrů od zraněného. 

Jeden ze strážníků proto k údajnému agresorovi rychle zamířil, jeho kolega poskytl první pomoc zraněnému a prostřednictvím operačního střediska přivolal záchrannou službu. Muž byl při vědomí, měl ale viditelně pohmožděnou pravou část obličeje, na spánku obrovskou bouli a krvácející ránu na uchu,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Svědci potyčky hlídce městské policie vylíčili, že oba cizinci se nejprve dohadovali na zastávce MHD. Konflikt následně přerostl k fyzické napadení. Mladší bijec staršího povalil na zem, pěstí jej udeřil do obličeje a k tomu přidal několik kopanců. „Kvůli důvodnému podezření ze spáchání trestného činu strážníci případ předali republikovým policistům,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto René Rudzan

Štítky Brno, Nádraží, Strážníci, Bitka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomas Jedno

Koukám že cizinci se do Brna jenom jezdí vybít vztek a ochutnat české dorotky :)

Pondělí, 23. srpna 2021, 10:56Odpovědět

Na brněnském nádraží tekla krev, porvali se tam cizinci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.