Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zloděj nešika. V supermarketu, kde kradl salám, si zapomněl doklady

Královopolský supermarket v Brně navštívil zloděj, aby si doplnil zásoby potravin. Za zboží, které si naházel do batohu, ale odmítl zaplatit, a tak se dostal do hledáčku místní ochranky, která přivolala strážníky. Hlídka sice lapku nechytila, ale našla jeho doklady a vybavení.

Problémového zákazníka odhalil kamerový záznam, z nějž je vidět, jak si chmaták skládá věci z regálu do batůžku. Sebral například instantní gulášové polévky, dezinfekci nebo čisticí prostředky. Mezitím stihl poškodit balení pracího prášku. Na závěr výpravy si nechal návštěvu oddělení uzenin, odkud sebral třináct balení krájeného salámu. 

Zničehonic pak zamířil ke vchodu a jednosměrnou zábranou vyběhl směrem k autobusové zastávce,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Muž způsobil škodu ve výši téměř šest set korun a zadělal si na problémy. V obchodě totiž nechal batoh, jehož obsah strážníky zajímal. „V prodejně se zjistilo, že v odloženém batohu je také několik kusů sportovního oblečení za bezmála čtyři tisíce korun ještě s cenovkami. Byly tam i dvoje kleště, mobilní telefon a další věci. Jeho pravděpodobnou identitu strážníci znají i díky dokladům, které si zapomněl v prodejně. Případ předali republikovým policistů,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Strážníci, Brno, Krádež, Policie, Supermarket, batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj nešika. V supermarketu, kde kradl salám, si zapomněl doklady a kleště  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.