Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Partička tří mladíků brutálně napadla v Brně kolemjdoucího

Svědky brutálního útoku se stali lidé na rohu brněnských ulic Nádražní a Benešova, kde si vyšlápli na kolemjdoucího tři mladíci. Hlídka strážníků s napadeným mužem promluvila a zjistila další podrobnosti o případu od svědků. Rváče nakonec našli policisté v podchodu.

Otřesený muž hlídce sdělil, že výbojní chlapci jej napadli bezdůvodně. Strážníci následně zavolali záchrannou službu, která se o zraněného postarala a odvezla jej do nemocnice. Vyslechli také svědka, jenž atak potvrdil. Řekl, že kolemjdoucího opakovaně kopali a bili. Partičku agresorů ale brzy našli policisté.

Trojici ve věku od 18 do 31 let našli a zastavili policisté v podchodu pod hlavním nádražím. Strážníci jim radioprovozem dali vědět, že útok byl údajně velmi brutální, a případ jim předali pro důvodné podezření z trestného činu,“ sdělil mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Brno, Napadení, Policie, Strážníci, Benešov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Mladíci?Všichni víme,kdo se za tímto termínem skrývá.U brněnského nádraží vedle Grand hotelu je jich spousta každý den včetně nedělí a svátků,protože tam Vietnamci vaří a prodávají svá jídla.Všimla jsem si,že příslušníci tohoto etnika asi nevaří,protože tam denně nakupují hromady těchto jídel s celými svými ,,diskriminovanými " rodinami.No a ,,mladíci " se tam z dlouhé chvíle potulují a napadají kohokoliv.

Čtvrtek, 26. srpna 2021, 01:02Odpovědět

Gyisdi Civrdoin

Co jiného tak asi čekat od cikanu...

Úterý, 17. srpna 2021, 01:43Odpovědět

Partička tří mladíků brutálně napadla v Brně kolemjdoucího  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.