Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mám zájem o pronájem, sdělil majiteli chaty nezvaný nocležník

Pořádné překvapení čekalo na majitele rekreační chaty v oblasti Kamenný vrch poblíž Dolních Kounic na Brněnsku, když do svého příbytku po více než půl roce zavítal. Jakmile dorazil, upoutali jeho pozornost otevřené dveře a odložené batohy v chodbě. Z objektu následně vylezl neznámý muž, který oznámil, že má zájem o pronájem.

Návštěvník chaty se dal s vlastníkem nemovitosti brzy do řeči. Nezvaný host například sdělil, že v chatě několik dní přespává a že se mu tam líbí. Nakonec přišel s nečekaným návrhem, když se majitele dotázal, zda by se mohli domluvit na pronájmu. O podobném nápadu ale chatař nechtěl ani slyšet a místo toho zavolal policisty, protože si všiml, že v příbytku chybí vybavení i věci.

Zjistil, že v chatě je poškozené vybavení a část jej chybí. Ze střechy zmizely solární panely, je poškozený elektrický rozvaděč a v interiéru chybí nemálo věcí,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Přivolaná hlídka zjistila, že nikým nezvaného nocležníka dobře zná. Jednalo se o sedmatřicetiletého muže. Policistům řekl, že nic neukradl. Přesto má policii co vysvětlovat. Několik týdnů totiž pátrala po jeho pobytu. Případ nadále vyšetřují.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Policie, chata, Rekreace, Nášvtěvník, Dolní Kounice, Kamenný vrch, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mám zájem o pronájem, sdělil majiteli chaty nezvaný nocležník  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.