Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vděčná důchodkyně políbila strážníka, když jí donesl ukradený řetízek

Neobvykle vřelým způsobem se brněnským strážníkům včera odvděčila seniorka, když jí pomohli získat zpět ukradený řetízek. Šperk seniorce strhl z krku čtyřiatřicetiletý lapka, jenž se po krádeži dal okamžitě na útěk. Městští policisté nakonec zloděje i s přispěním pohotového svědka chytili a vrátil klenot ženě. Dojatá důchodkyně nakonec v návalu radosti odměnila jednoho ze strážníků polibkem.

Drzý zloděj se zmocnil řetízku důchodkyně chvilku poté, co vystoupila v Masarykově ulici z šaliny. Sedmdesátiletá seniorka volala o pomoc a snažila se zloděje doběhnout. Mladý hrdina ji slyšel, chmatáka dohnal v Josefské ulici a předal strážníkům. Muž se jim poté ke krádeži přiznal a náhrdelník vrátil majitelce. V rodinném šperku však chyběl perlový přívěšek, který měl pro ženu velký osobní význam.

Strážníci předali muže státním policistům jako podezřelého z trestného činu a vydali se do Nádražní ulice. Krok po kroku tam potom prohledávali nástupní ostrůvky i kolejiště, až se jim perličku skutečně v blízkosti kolejnice podařilo najít,“ řekl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Návrat ztraceného šperku udělal důchodkyni mimořádnou radost. Hlídce děkovala a nakonec věnovala jednomu ze strážníků polibek. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP BRNO

Štítky Strážníci, Brno, Vděk, Krádež, řetízek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vděčná důchodkyně políbila strážníka, když jí donesl ukradený řetízek  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.