Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sedmnáct mužů se zlobí na ženu z Brněnska. Uvěřili, že potřebuje peníze na plastiku

Případ sedmnácti rozzlobených mužů, kteří se nechali obrat o peníze osmadvacetiletou dámou, přistál na stůl jihomoravským policistům. Žena z Brněnska využila důvěřivosti mladých nápadníků na internetu, kterým se při dopisování svěřovala se svými problémy. Nakonec se ale ukázalo, že jen chce z uživatelů vylákat peníze. Celkem si přišla na bezmála půl milionu korun.

Konverzacemi s neznámými pány se bavila vypočítavá žena v posledních dvou letech. Celkem napálila sedmnáct, zejména mladých, mužů. Nejčastěji mužské žádala o peníze na řešení tíživé životní situace. Například deset tisíc získala na plastickou operaci břicha, jindy se dočkala finanční injekce na zaplacení alimentů či úhradu nákladů spojených s pohřbem zemřelého dítěte. Nejvíce si ale vylámal zuby dvacetiletý mladík, jemuž slíbila partnerský vztah.

Během dvou měsíců od něj vylákala více než 200 tisíc korun. Přitom ani s jedním z poškozených, většinou mladých mužů kolem dvaceti let, se osobně nesetkala a ani s ním telefonicky nehovořila,“ vysvětlil policejní mluvčí Bohumil Malášek

Nejvíce poškozený nápadník si ale nenechal nic líbit a toužil po odplatě. I proto neváhal kontaktovat expartnera pachatelky a i díky tomu vypluly podvody ženy na povrch. „Na účet bývalého přítele, ke kterému měla dispoziční práva, si totiž žena nechávala posílat podvodně získané peníze. Pak už začali kriminalisté rozkrývat sérii podvodů přičinlivé ženy. Ta nyní musí počítat se stíháním za podvod,“ dodal Malášek.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto michael_schueller – Pixabay.com

Štítky podvod, Policie, Internet, Seznamka, peníze, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáct mužů se zlobí na ženu z Brněnska. Uvěřili, že potřebuje peníze na plastiku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.