Počasí dnes16 °C, zítra11 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Muž chtěl z hotelu v Brně ukrást zavazadla, strážníkům daleko neutekl

Když se hosté brněnského hotelu v centru města na začátku týdne vraceli do svého pronajatého apartmánu, čekala je překvapivá podívaná. Před dveřmi pokoje spatřili muže, který v ruce držel jejich cestovní tašku a brašnu s notebookem. O zaměstnance ubytovacího zařízení ale nešlo.

Překvapení hoteloví hosté dotyčného upozornili, že zavazadla patří jim. Jednatřicetiletý muž to ale popřel. Nakonec tašky rychle odložil a z nepříjemné situace se rozhodl utéct. „Zaměstnanec, který byl svědkem této nezvyklé situace, se nenechal vyvést z míry a vydal se za ním,“ popsala incident mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Pracovníci zařízení událost ohlásili také na lince 156. Utíkající hříšník se nakonec daleko nedostal, protože jej několik stovek metrů od hotelu dopadla právě hlídka zalarmovaných strážníků. Muž před nimi svůj čin bránil tím, že si v hotelu objednal pokoj. Proč se pokusil odnést cizí zavazadla, už ovšem vysvětlit nezvládl. 

Když hlídka kontrolovala, jestli je dotyčný ozbrojený, našla v jeho kapse cizí kreditní kartu. Muž tvrdil, že patří kamarádovi, který mu ji půjčil. „Totožnost podezřelého ze spáchání trestného činu pak přijeli ověřit republikoví policisté, kteří se případem budou dále zabývat,“ dodala Skřivánková.

Ohodnoť článek

Foto Free-Photos/Pixabay.com

Štítky krádež, hotel, cestování, Brno, strážníci, zavazadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž chtěl z hotelu v Brně ukrást zavazadla, strážníkům daleko neutekl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.