Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Na Brněnsku našli ztracenou důchodkyni, která se nevrátila domů na oběd

Několik hlídek a vrtulník vyslali včera odpoledne do akce jihomoravští policisté, aby našli třiaosmdesátiletou ženu, která se ztratila u Lelekovic na Brněnsku. Seniorka odešla dopoledne z domu, ale nevrátila se na oběd, a tak začali mít o babičku příbuzní strach. Několikahodinové pátrání skončilo nakonec úspěšně.

Rodina nejprve zkoušela pohřešovanou najít sama, jenže bez výsledku, a tak vytočila linku 158. Policisté vyrazili do terénu ihned po oznámení. Do pátrací akce zapojili hlídky, které měly podporu ze vzduchu v podobě vrtulníku. 

Hlídky v terénu a vrtulník ze vzduchu zmatenou seniorku poměrně brzy našly. Ženu, která se pohybovala v lese poblíž obce, mimo jiné zahlédli lesní dělníci. Jejich informace pak nasměrovala policisty k lelekovickému rybníku,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Policisté rovněž zjistili, že důchodkyně je zraněná. Měla poraněnou hlavu, odřené ruce a nohy. Hlídka proto přivolala k místu záchranáře. Zdravotníci si převzali zraněnou do péče. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Pátrání, Jmk, Seniorka, Brněnsko, Lelekovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Brněnsku našli ztracenou důchodkyni, která se nevrátila domů na oběd  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.