Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Cizinec v Brně se domáhal lásky tak silně, že kamením vysklil okna

Sobotní romantické plány nevyšly cizinci pobývajícímu v Brně. Muž se ve večerních hodinách pokoušel neúnavným boucháním do dveří dostat do domu své bývalé přítelkyně. Když nereagovala, rozhodl se získat si její pozornost házením kamení do oken. Namísto ženy však zaujal hlídku městské policie.

Když lokalitu brněnských Pisárek kontrolovala v sobotu večer hlídka strážníků, naskytl se jí pohled na dvaatřicetiletého cizince stojícího před vchodovými dveřmi jednoho z domů. Na chodníku se kolem muže válely střepy a hromádka kamení. Když strážníci zpozorovali, že ve druhém patře domu jsou dokonce rozbitá okna, bylo jasno. Cizinec se ale k doznání neměl.

„Náhodní svědkové shodně uvedli, že okna kamením poničil právě tento muž. Proč si nic takového nepamatoval, napověděl i výsledek dechové zkoušky, při které mu strážníci naměřili přes dvě promile alkoholu,“ uvedl mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba.

Cizinec se při kontaktu se strážníky nedokázal ovládat a problém mu dělalo i pouhé stání na nohou. Místo shledání s bývalou známostí proto čekal opilého hříšníka odvoz na záchytnou stanici. „Vzniklá škoda se zřejmě vyšplhá maximálně do nižších tisíců korun, a tak strážníci případ postoupili správnímu orgánu,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ThorstenF/Pixabay.com

Štítky přestupek, okno, policie, strážníci, krimi, Brno, dům, Pisárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec v Brně se domáhal lásky tak silně, že kamením vysklil okna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.