Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž v Brně si nastrkal do trenýrek dámské kalhotky i s ramínky

Dvou podezřelých zákazníků si všimli pracovníci prodejny na brněnském náměstí Svobody, a tak kontaktovali městkou policii. Hlídka potvrdila obavy personálu. Jeden z mužů si nacpal rozkrok dámskými kalhotkami i s ramínky, ale krádeže si všimli strážníci.

Hlídka strážníku se ihned po příjezdu dala do práce. Osmatřicetiletý lapka po chvíli zmizel v kabince, odkud se ozývalo praskání plastů, jeho o dva roky starší společník rychle zamířil k východu. Jenže tam už stáli muži v uniformách, kteří mu řekli, že nikam nepůjde. Brzy došlo i na jeho parťáka. 

Když úkryt za závěsem dobrovolně opustil, vyšlo najevo, že do trenýrek a dalších částí oděvu si zastrkal troje dámské krajkové kalhotky i s ramínky. Dalších sedm kusů stejného zboží s utrhanými bezpečnostními čipy po něm zůstalo v kabince, a celková škoda se tak vyšplhala na necelých devatenáct set korun,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Oba nečestní zákazníci si zadělali na potíže i tím, že u sebe neměli doklady. Putovali proto na služebnu policistů. Podezřením z majetkového přestupku se bude zabývat správní orgán.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay/DigestContent

Štítky Krádež, Brno, Strážníci, Kalhotky, šatní ramínko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně si nastrkal do trenýrek dámské kalhotky i s ramínky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.