Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž v Brně brutálně zkopal seniora, o kterém tvrdil, že je satan

Brutální útok provedl v Brně muž ze Slovenska. Pod vlivem alkoholu, a pravděpodobně také kvůli psychické poruše, zkopal v centru města seniora. Podezřelý, který napadeného obviňoval z toho, že je satan, skončil v psychiatrické nemocnici.

Osmatřicetiletý Slovák ve večerních hodinách bez jasného důvodu přistoupil k seniorovi sedícímu na lavičce v parku na brněnském Moravském náměstí a začal do něj drsně kopat. Ke čtyřiašedesátiletému muži, jenž po útoku krvácel z obličeje, přivolali svědci incidentu strážníky. „Dotyčný prý muže obviňoval, že napadl jeho děti a chtěl je zabít. Důchodce si nařčení nedokázal nijak vysvětlit,“ popsal situaci mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Hlídce se podezřelého muže podařilo záhy dopadnout podle podrobného popisu, důvod útoku je ale velmi překvapil. Dotyčný se k činu přiznal a tvrdil, že senior je satan, který ubližuje dětem a vydloubává jim oči. Strážníci naměřili muži v dechu 1,42 promile alkoholu a jeho stav posoudili i zdravotníci. „Po rozhovoru s ním usoudili, že má duševní potíže a potřebuje odbornou péči v psychiatrické nemocnici. Strážníci pro důvodné podezření z trestného činu předali případ státním policistům,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Brněnská drbna

Štítky napadení, senior, park, Brno, útok, Slovensko, Moravské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně brutálně zkopal seniora, o kterém tvrdil, že je satan  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.