Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý řidič v Brně kličkoval mezi pruhy. Cizinec měl v krvi 2,81 promile

Na nebezpečnou jízdu opilého cizince v Brně upozornil včera krátce po desáté hodině večer náhodný svědek. Ten si všiml nerozvážně kličkujícího řidiče. Strážníkům se ho díky nahlášení podařilo zastavit na střeše nákupní galerie.

Procházející se muž si včera večer všiml podezřelého chování řidiče v Brně na Opuštěné ulici. Jelikož se mu nezdál styl řízení automobilu, který kličkoval z jednoho pruhu do druhého, neváhal a podezřelou aktivitu nahlásil strážníkům. Řádění opilého řidiče tak díky brzkému konání svědka i městské policie zůstalo bez následků. Strážníkům se auto podařilo chytit téměř okamžitě.

„Strážníci právě kontrolovali okolí Dolního nádraží a Zvonařky, takže jim stačilo chvíli vyčkat u semaforu na křižovatce s Opuštěnou ulicí. Jakmile auto uviděli odbočovat do Trnité, připojili se za něj, následovali řidiče na parkoviště na střeše nákupní galerie a vyzvali ho k vystoupení," popisuje zákrok strážníků mluvčí Jakub Ghanem. 

Strážníci řidiče podrobili dechové zkoušce, jež prokázala přítomnost alkoholu v hodnotě 2,81 promile. I když se šofér osobního automobilu nejdřív zdráhal připustit jakoukoli konzumaci lihovin, nakonec přiznal, že si dal víno. Případ předali strážníci kvůli podezření ze spáchaní trestného činu policii. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP BRNO | Zdroj MP BRNO

Štítky promile, alkohol, nebezpečná jízda, cizinec, krimi, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič v Brně kličkoval mezi pruhy. Cizinec měl v krvi 2,81 promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.