Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté dopadli výrobce nekvalitního pervitinu, látku si schovával v trenkách

Pátrání po dodavateli nekvalitního pervitinu zaměstnalo kriminalisty z Tišnovska. Domácí výrobce se nezdráhal drogu ředit jinými látkami. Na hříšníka si policisté posvítili minulý týden, kdy si pro muže přišli domů a na místě zabavili čerstvě navařenou drogu i finanční hotovost.

Sedmadvacetiletý výrobce drog z Tišnovska se činnosti věnoval od začátku letošního roku. Zákazníci ale nebyli spokojení se zbožím, které distribuoval. Při vyšetřování případu se policistům potvrdilo, že kvalita nabízené látky byla velmi špatná a navíc byl pervitin mnohdy smíchaný s jinými přísadami. „Kriminalisté také zjistili, že jeden z jeho distributorů, mimo jiné závislý na drogách, byl schopen namísto pervitinu prodat kuchyňskou sůl,“ potvdil mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Minulý týden spadla klec a pro výrobce si domů přišli policisté. Při prohlídkách dvou míst našli vyšetřovatelé kromě výbavy na výrobu drog také sto padesát gramů navařeného pervitinu. Látku měl mladý muž uschovanou na různých místech, mimo jiné také ve spodním prádle. „Při domovních prohlídkách policisté zajistili také další věci včetně finanční hotovosti, které s největší pravděpodobností pochází z trestné činnosti. Výrobce pervitinu je stíhaný vazebně," dodal Malášek.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pervitin, výroba, drogy, policie, zásah, metamfetamin, droga, Tišnovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Altmann

Když ten dobytek pašoval perník v trnclích, je jasné, kam přišla poslední kapka:-).

Úterý, 27. července 2021, 12:18Odpovědět

Policisté dopadli výrobce nekvalitního pervitinu, látku si schovával v trenkách  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.