Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Brňan šermoval šroubovákem a tvrdil, že je král. Skončil v poutech

Podivným případem muže ohrožujícího lidi uprostřed parku se zabývali brněnští strážníci. Na linku 156 zavolala rozrušená žena, jež oznámila, že v Brně potkala člověka šermujícího šroubovákem, který vypadá, že by někomu mohl ublížit. Dotyčný skončil v poutech.

Muž rozmachující se kolem sebe šroubovákem se procházel v pátek odpoledne brněnským vinohradským parkem. Jeho neobvyklé chování vyvolalo u kolemjdoucích obavy, že by mohlo dojít k ublížení jiné osobě. Strážníci, kteří na místo přijeli případ prověřit, se o nebezpečném jednání podezřelého sami přesvědčili.

Pětačtyřicetiletý dotyčný na hlídku mluvil zcela nesouvisle a během svého povídání se zmínil, že je král. Navíc strážníkům vyhrožoval ublížením na zdraví. „Jeho agresivita se stupňovala, a když náhle se vztyčenou rukou prudce vykročil proti hlídce, skončil v poutech. Kvůli neuspokojivému psychickému stavu pak sanitka muže odvezla do nemocnice,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba. Republikoví policisté, kteří se případu ujali, předali incident správnímu orgánu, jenž rozhodne o osudu samozvaného krále.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto cocoparisienne/Pixabay.com

Štítky policie, strážníci, muž, ohrožení, pouta, Brno, šroubovák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňan šermoval šroubovákem a tvrdil, že je král. Skončil v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.