Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Má sestra je můj koblížek, hájil muž v Brně napadení rivala

V brněnském Komíně se rozhořel o víkendu spor o čest patnáctileté dívky, na kterou si dovoloval náhodný kolemjdoucí. Konflikt, v němž figurovalo několik mužů, rozklíčovali strážníci, kteří celou rozmíšku předali přestupkové komisi pro podezření z přestupků proti občanskému soužití.

Do Komína přivolal hlídku dvaatřicetiletý svědek, který si do sluchátka postěžoval, že na zahrádce tamějšího restauračního zařízení dělají rozbroje dva urostlí návštěvníci. Jeden z hostů dokonce uštědřil oznamovateli několik ran pěstí, i když k tomu údajně neměl důvod. 

Strážníci se proto vydali po stopách agresorů. Objevili je u tramvajové zastávky, a to zrovna ve chvíli, kdy třiadvacetiletý muž zaútočil na kolemjdoucího a srazil ho na zem. Útočníkův známý situaci přihlížel. Hlídka městské policie konflikt rychle ukončila a ujistila se, že napadený nepotřebuje ošetření. Podezřelý poté argumentoval, že jen hájil svoji mladší sestru.

Čtyřiačtyřicetiletý muž k ní prý pronášel během míjení na přechodu pro chodce oplzlé připomínky a doprovodil je náznakem plácnutí přes hýždě. Patnáctiletá dívka tvrzení svého bratra potvrdila, stejně jako jejich společný známý. Napadený muž nařčení z obtěžování odmítal. Podezřelý zase objasňoval, že mladší sestru hájit musel, protože je jeho koblížek,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Mezitím přišel k místu činu s další hlídkou strážníků i svědek, který hned na začátku popsal atak na zahrádce. Jakmile uviděl třiadvacetiletého podezřelého, hned hlásil, že se jedná o pachatele, který jej napadl v hospodě. Mladý muž ale tvrzení popřel. Celý případ míří nyní k přestupkové komisi.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP BRNO

Štítky Strážníci, Brno, Napadení, Agresor, Konflikt, Brno-Komín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Má sestra je můj koblížek, hájil muž v Brně napadení rivala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.