Počasí dnes26 °C, zítra29 °C
Čtvrtek 27. června 2024  |  Svátek má Ladislav
Bez reklam

Brněnský kutil poskákal a zkopal rekolo, aby ho opravil

V Brně byli lidé svědky zajímavé podívané, při níž se tentokrát vyznamenal třiatřicetiletý muž, který si nedaleko hlavního nádraží vzal do parády růžové kolo, takzvané rekolo. Sdílený dopravní prostředek údajně opravoval. Strážníkům u kamer se to ale nezdálo, a tak se hlídka vydala do terénu vše prověřit.

Linku 156 vytočil všímavý kolemjdoucí, který strážníkům sdělil, že nedaleko podchodu u nádraží poskakuje a kope do kola muž. Když psí kusy viděli na záznamu i pracovníci dohledového centra, spěchala do akce hlídka městské policie. Přijela zrovna ve chvíli, kdy se samozvaný opravář skláněl nad bicyklem a manipuloval se sedátkem. Následovala diskuze, při níž kutil strážníkům tvrdil, že sedátko pouze nasazuje na své místo. 

V blízkosti jízdního kola už ale byla pohozená přehazovačka, brzdová páčka, blatník a další součástky. Muž se strážníky snažil přesvědčit, že na kole údajně špatně fungovaly převody, a tak se prý pustil do opravy. Nakonec ale připustil, že ho svým zacházením pravděpodobně ještě více poničil. Stal se tak podezřelým z majetkového přestupku,“ vysvětlila mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Přesnou škodu není v dané chvíli zatím možné určit. Usilovné lomcování a kopání do jízdního kola nahrané městskými kamerami dostane k dispozici správní orgán, který případ uzavře. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP BRNO

Štítky Strážníci, Brno, Souboj, Kolo, Rekolo, jízdní kolo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský kutil poskákal a zkopal rekolo, aby ho opravil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.