Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V centru Brna hořelo sedm zaparkovaných aut, škoda půjde do milionů

V brněnské Františkánské ulici dnes ráno došlo k požáru sedmi zaparkovaných vozidel. Do akce spěchali hasiči a policisté. Příčina nehody se vyšetřuje. Škoda odhadují vyšetřovatelé na několik milionu korun. Plameny úplně zničily čtyři auta a zřejmě poničily tamější budovu.

V centru moravské metropole dostali dispečeři hasičů hlášení okolo třetí hodiny ranní. Do akce vyjely dvě jednotky  „Do boje proti plamenům hasiči postupně nasadili dva vodní proudy s pěnou. Oheň zcela zničil čtyři vozidla a tři poškodil. Předběžná škoda podle prvních odhadů bude v řádech milionů korun. Příčina vzniku požáru je v šetření,“ sdělil mluvčí jihomoravských hasičů Petr Příkaský.

Při požáru se nikdo nezranil. S vyšetřováním příčiny události pomáhají rovněž policisté, kteří do terénu vyslali hlídku i se psem. „Policisté na místě stále operují, kdy standardně povolali i speciálního psa na vyhledávání akcelerantů hoření. Zda se například jednalo o úmyslné jednání či technickou závadu, budou policisté vědět až v následujících dnech,“ uvedl mluvčí policistů Petr Vala.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky Brno, požár, Policie, Hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Brna hořelo sedm zaparkovaných aut, škoda půjde do milionů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.