Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Tragédie v Brně: Žena zemřela po pádu z okna

V brněnské Pekařské ulici došlo včera večer k tragické události. Podle svědků vypadla z okna jednoho z řadových domů žena. Ani přes snahu zdravotníků se dotyčnou nepodařilo zachránit a svým zraněním na místě podlehla. Případ redakci potvrdili policisté i záchranáři.

Podle informací Drbny došlo k tragické události v úterý kolem šesté večer. Lidé, kteří události přihlíželi, mluví o děsivé podívané. Žena po vypadnutí z okna dopadla na chodník poblíž frekventované silnice. Údajně se udeřila do hlavy o obrubník a dlouho nehybně ležela na zemi. Zděšení kolemjdoucí se snažili zraněné pomoci, než na místo dorazili záchranáři, kteří sváděli dlouhý a nakonec marný boj o ženin život.

„Zasahovali jsme u ženy středního věku, která po pádu z výšky utrpěla mnohočetná vážná poranění. Bohužel se nepodařilo její životní funkce obnovit a svým zraněním podlehla,“ popsala Drbně bez dalších podrobností událost mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Okolnosti tragického pádu momentálně řeší policisté, kteří vzhledem k citlivosti případu nechtěli být v tuto chvíli konkrétnější. „Včerejší nešťastnou událostí se zabýváme. S ohledem na pozůstalé a na fakt, že k podobným tragédiím často dochází z vůle daného člověka, ale nyní nelze zveřejnit další podrobnosti,“ řekl mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky tragédie, pád, Brno, okno, policie, záchranáři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chuck Youfall

Tenhle článek je snouška keců. Než začnete vypisovat dramatické výmysly, tak si něco zjistěte o realitě. Žádný obrubník, žádný dlouho ležela. Byl jsem tam pár vteřin po pádu a ihned zahájil srdeční masáž. Zděšení kolemjdoucí? Vy jste hodně mimo že? Že vás hanba neliská dokreslovat si takhle neskutečně smutnou údalost snouškou vymyšlených žvástů, aby jste zaujali čtenáře. Fuj

Pátek, 16. července 2021, 01:20Odpovědět

Eva Lehečková

Hlavně tam příště dejte fotku domu, kde se to stalo.

Čtvrtek, 15. července 2021, 11:05Odpovědět

Tragédie v Brně: Žena zemřela po pádu z okna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.