Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

U Janáčkova divadla došlo k drsné bitce, zraněného mladíka odvezla sanitka

V brněnském parku v Rooseveltově ulici, který se nachází v blízkosti Janáčkova divadla, došlo k drsné rvačce, po níž odvezli záchranáři zraněného mladíka do nemocnice. Incidentu si jako první všimli strážníci, kteří přivolali zdravotníky a policisty. Vyšetřovatelé se případem zabývají. Podle nich se do napadení zapojilo více osob.

K napadení došlo v pátek kolem jedenácté hodiny večer. Podle infromací Drbny skupinka mladíků brutálně zkopala a ztloukla mladého muže. Případ redakci bez dalších podrobností potvrdil mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Kolegové z dohledového centra si všimli před Janáčkovým divadlem většího shluku lidí. Vše nasvědčovalo tomu, že se jedná o napadení, a proto tam naše hlídky okamžitě vyjely. Na místě našli napadeného devatenáctiletého muže, kterému přivolali sanitku," sdělil Drbně Ghanem.

Ke zraněnému muži následně spěchali záchranáři, kteří jej po ošetření odvezli do nemocnice. „Pacient byl při vědomí, bylo však ještě nutné prověřit jeho zdravotní stav. Aby bylo možné vyloučit vážnější zranění, převezli muže zdravotníci do Fakultní nemocnice u svaté Anny,“ řekla mluvčí jihomoravských záchranářů  Michaela Bothová.

Případ potvrdili rovněž policisté, které na místo přivolala hlídka městské policie. Podle jejich mluvčího Petra Valy zatím vyšetřovatelé pachatele nechytili. Policistům se ale podařilo vyslechnout svědky události. Na základě jejich výpovědí po útočníkovi pátrají a sledují záznamy z kamerového systému.

Poblíž Janáčkova divadla došlo k fyzickému napadení mladého muže několika osobami. Jednalo se patrně o neshody mezi více lidmi. Případem se zabýváme,“ popsal Vala.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, Brno, napadení, strážníci, záchranka, divadlo, Janáčkovo divadlo, Drbna.cz, Fakultní nemocnice u sv. Anny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Díky praštěnému nápadu s novou fontánou u Janáčkova divadla se z tohoto místa stalo koupaliště pro romské etnikum z blízkého bronxu,takže je celkem jasné,kdo asi toho mladíka zmasakroval.

Úterý, 13. července 2021, 21:07Odpovědět

Martin Vašek

Byli rasově utlačováni

Úterý, 13. července 2021, 19:47Odpovědět

Martin Vašek

Byli rasově utlačováni

Úterý, 13. července 2021, 19:46Odpovědět

Jiří Beránek

Budu hádat, útočila tlupa která potom prchala směr Bratislavská.

Úterý, 13. července 2021, 19:38Odpovědět

U Janáčkova divadla došlo k drsné bitce, zraněného mladíka odvezla sanitka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.