Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena s 2,6 promile šla s vnoučkem na koupaliště. Dítě nechala bez dozoru

Výlet s vnoučkem se nepovedl ženě, která vyrazila na jedno z brněnských koupališť. Nejenže byla viditelně opilá, ale také se o dítě nestarala a chlapce se musela ujmout jiná návštěvnice. Místo vodních radovánek zamířila nezodpovědná babička na záchytku.

Když šedesátiletá žena včera doprovázela svého vnoučka na brněnském koupališti do vody, okolní návštěvníci si všimli jejího nejistého kroku a začali ji podezírat z opilosti. Ve chvíli, kdy se babička rozhodla chlapce nechat bez dozoru a marně se pokoušela vylézt z bazénu, se podezření potvrdilo. Z vody ženě pomohl až personál, který na místo přivolal strážníky. 

Chlapce se pro jistotu ujala ochotná návštěvnice bazénu, která s ním vyčkala na příjezd městské policie. „Po vstupu do areálu hlídka městské policie našla ženu sedět na lavičce a už od první chvíle z jejího dechu silně cítila alkohol. Se strážníky komunikovala jen stěží, ale potvrdila jim, že se přišla vykoupat se svým vnukem a přiznala, že popíjela vodku," popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Dechová zkouška u babičky potvrdila 2,6 promile, a z koupaliště tak zamířila rovnou na záchytku. „Podezření z několika přestupků bude žena po vystřízlivění vysvětlovat správnímu orgánu,“ dodal Šoba. Pro malého hocha, který zážitek přežil bez fyzické újmy, si přijela jeho matka.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky koupaliště, opilost, promile, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena s 2,6 promile šla s vnoučkem na koupaliště. Dítě nechala bez dozoru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.