Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tomáš (†15) se podle policistů ve Svratce utopil sám

Jihomoravští policisté zveřejnili výsledky pitevního protokolu zemřelého patnáctiletého Tomáše, jehož tělo vylovili potápěči z brněnské řeky. Na mladíkově tragickém úmrtí neměla podíl žádná jiná osoba.

Policisté informovali o odložení případu patnáctiletého Tomáše z Brna, jehož mrtvé tělo se v květnu našlo poblíž Veslařské ulice v řece Svratce. „Z pitevního protokolu vyplynulo, že mladík utonul. Přímý vliv jinou osobou na utonutí nebyl zjištěn," uvedl mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Třítýdenní pátrání, během něhož chlapce od 14. dubna hledaly stovky policistů a dobrovolníků na celém území Brna, skončilo 5. května, kdy bylo Tomášovo tělo den po nalezení identifikováno. 

Detaily osudného večera, kdy mladík nedorazil domů za svými rodiči, nejsou dosud zcela jasné. Chlapec se s přáteli pohyboval v brněnském Jundrově, podle jeho otce mělo dojít na experimentování s drogami. „Podle dostupných informací to měl být papírek tripu. Kamarádi bohužel byli pod tou drogou taky hodně utlumeni. Ti čtyři kamarádi se rozdělili. Dva došli domů relativně v pořádku, jednoho bohužel musela hospitalizovat dětská nemocnice a pravdou je, že dva až tři dny byli úplně mimo,“ svěřil se otec zemřelého Tomáše CNN Prima News.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, tomáš, utonutí, utopení, Svratka, Brno, Jundrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš (†15) se podle policistů ve Svratce utopil sám  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.