Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté pátrají po muži, který v Brně napadl a okradl mladou cyklistku

Výlet okolo Brněnské přehrady, který podnikla mladá cyklistka, skončil napadením a krádeží osobních věcí. Policisté žádají veřejnost o spolupráci a identifikaci pachatele, kterého později zachytily bezpečnostní kamery v obchodním centru v Brně.

Policisté o brněnském případu napadené třiadvacetileté cyklistky informovali dnes. Mladá žena se na začátku června projížděla po lesní cestě v místech zvaných Kočičí žleb, když zastavila, aby nahlédla do GPS navigace v telefonu. V té chvíli z blízkého křoví vystoupil neznámý muž a fyzicky i verbálně ji napadl. 

Cyklistce se dotyčnému sice podařilo utéct, na místě ale nechala své kolo a batoh s osobními věcmi, doklady a kreditní kartou. Když se pro ně po chvíli vrátila, batoh už byl odcizený. „Kriminalistům se v průběhu vyšetřování případu podařilo získat informace o tom, že nedlouho po přepadení byla odcizená platební karta použita v trafice v obchodním centru v Bystrci. Na videozáznamu z bezpečnostních kamer centra se pohybuje muž na zádech s odcizeným modrým batohem s neobvyklým geometrickým vzorem,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Hledaný muž je ve věku asi pětadvaceti let, má štíhlou postavu a černé vlasy na ježka s čelní pleší. Oblečený byl do šedého tenkého svetru s dlouhým rukávem, modrých riflí a černých sportovních bot.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky napadení, cyklistka, Brno, krádež, batoh, cyklista, Brněnská přehrada, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po muži, který v Brně napadl a okradl mladou cyklistku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.