Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vaše auto je blízko mé garáže, řval brněnský důchodce na mladíka a kopal mu do auta

Svědky kuriózní hádky, v níž hrál prim šestaosmdesátiletý důchodce, se stali lidé v brněnské městské části Žabovřesky. Konflikt se udál kvůli zdánlivé banalitě. Výbojnému seniorovi hnulo žlučí, že jednatřicetiletý motorista zaparkoval jen několik metrů od jeho garáže, kvůli čemuž předvedl neuvěřitelnou scénu.

Jakmile zkušenější šofér zjistil, že někdo zaparkoval příliš blízko garážového objektu, začal zuřit. Mladšího muže zasypal výtkami. Obavy měl především z toho, že by z garáže nedokázal vyjet. Podobné jednání by nejspíše nechávalo okolní svědky chladnými, ale rozparáděný důchodce nezůstal jen u slov. Využil toho, že se jeho souputník vzdálil. Do vozidla cizího majitele pak kopal a lomcovat s klikou.

Tím zjistil, že auto není zamčené, všechny dveře otevřel dokořán a odešel. Popsaná scéna ovšem měla náhodného svědka, který přivolal strážníky. Hlídka vyrozuměla majitele vozidla a ujistila se, že z interiéru se mu nic neztratilo,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Strážníci našli rovněž výbušného seniora, který částečně uznal, že to přehnal. Případ nyní míří ke správnímu orgánu, kde bude mít důchodce co vysvětlovat.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Důchodce, Brno, Hádka, Strážníci, Správní orgán, garáž, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oldřich Živnůstka

Martin Ševčík - pokud neznáme přímo podmínky kolem té garáže, tak se nemůžeme objektivně vyjádřit.

Neděle, 27. června 2021, 20:20Odpovědět

Oldřich Živnůstka

Honzo Větrníku, on toho seniora totiž jeho vozem (ano, i bez ŘP LZE VLASTNIT VŮZ, DIVNÉ, ŽE...:-) ) může někdo s ŘP vozit.

Neděle, 27. června 2021, 20:17Odpovědět

Honza Větrník

Projev Alheimerova syndromu, senility, důvod k odebrání řidičského průkazu, tím pádem nepotřebuje garáž anebo z ní ničím vyjíždět. Zjevně nemocný senior.

Neděle, 27. června 2021, 14:20Odpovědět

Martin Ševčík

Pokud ten člověk zaparkoval několik metrů od garáže a děda měl obavy, že nedokáže vyjet, tak už by asi měl vrátit řidičák... Pravděpodobně bude rád, že se udrží na silnici...

Neděle, 27. června 2021, 12:10Odpovědět

František Šilhán

A jak byl postižen ten řidič vozidla, když nechal na místě vozidlo nezabezpečené. Jinak se toto seniora nezastávám.

Neděle, 27. června 2021, 03:38Odpovědět

Martin Vašek

86 roků,na co je mu auto,takový už by neměl mít řidičák.Já se nechávám vozit,70 let.

Sobota, 26. června 2021, 23:57Odpovědět

Jitka Trojakova

Čím starší, tím víc let a prmagor festival.

Sobota, 26. června 2021, 23:49Odpovědět

Pavel Matas

Pro Verča Verona: Číst docela umím, ale nikde v článku jsem se nedočetl, že by auto mladého muže jakkoli důchodci překáželo. Takže patrně jen naprosto zbytečně a bezdůvodně vytočený senior.

Sobota, 26. června 2021, 21:25Odpovědět

Verča Verona

Je pravda, že někteří majitelé aut jsou skutečně bezohlední. Taky si v naší úzké slepé ulici, kde před panelákem parkujeme, klidně staví auta nám málem za zadek, takže nemůžeme vyjet mnohdy ani po delším manévrování dopředu a dozadu. Takže se nedivím, že to někoho už pořádně naštvalo. Nevím, jestli má smysl tady specifikovat, že šlo "zas" o "důchodce". Kdyby to byl místo něho cigán a někdo to zveřejnil, byla by to určitě "diskriminace". Nicméně bezohledný majitel toho auta mohl být rád, že se jednalo o "důchodce", protože zaparkovat tak nabubřelému boháči nebo nedej Bože poblíž domu výše zmíněného etnika, mohlo to dopadnout nepoměrně hůř. Tím nechci čin starého člověka obhajovat, i když chápu, že dnešní všeobecná bezohlednost ke všem a ke všemu dovede slušné lidi někdy pořádně vytočit. Stačilo zavolat policii, aby zajistila odstranění toho zavazejícího vozidla, MOŽNÁ by se v rámci svých kompetenci a povinností postarali oni a starý pán měl klid.

Sobota, 26. června 2021, 18:08Odpovědět

Vaše auto je blízko mé garáže, řval brněnský důchodce na mladíka a kopal mu do auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.