Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Agresivní muž vláčel krvácející partnerku ulicí Brna

Důsledky partnerské hádky zaměstnaly brněnskou městskou policii. Opilý a agresivní muž za sebou ulicí táhl svoji partnerku, která před tím utrpěla viditelná poranění. Muž skončil v poutech a byl převezen na záchytnou stanici.

Hlídka strážníků, která pozdě večer sloužila v brněnských Židenicích, zaslechla hlas ženy křičející o pomoc. Brzy na to se jim naskytl pohled na zdroj zoufalého volání. Uviděli muže, který ulicí vláčel svoji partnerku, jež krvácela z hlavy a byla oblečená v roztrhaném tričku. „Hlídka zjevně opilého muže vyzvala, aby okamžitě přestal a hned jak ženu dostala mimo jeho dosah, přivolala zdravotníky,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Pětačtyřicetiletý muž ale ani poté neustal ve svém nadávání a byl čím dál agresivnější. Strážníci ho proto museli spoutat. Sanitka převezla zraněnou ženu na ošetření do nemocnice, zatímco agresivní druh putoval na záchytnou stanici. „Strážníci seznámili republikové policisty se zjištěným souběhem událostí a po konzultaci s nimi případ postoupili k dořešení správnímu orgánu,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky agrese, partnerská hádka, Židenice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní muž vláčel krvácející partnerku ulicí Brna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.