Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V Brně hořel rodinný dům, seniorka je v kritickém stavu

V brněnské ulici Podešvova dnes kolem 11 hodiny došlo k požáru rodinného domu. Na místě zasahovali hasiči, kteří ze zakouřeného objektu vynesli ven seniorku. Žena následně skončila v péči zdravotníků, kteří ji v kritickém stavu převezli do nemocnice.

Požár v ulici Podešvova měli hasiči nahlášený kolem 11:15. Jednotky dostaly oheň pod kontrolu zhruba za půl hodiny. Zcela se jej podařilo zlikvidovat zhruba před 13:00.

Jednu osobu jsme z domu zachránili a předali do péče záchranné službě. Příjezd na místo zásahu nám komplikovaly parkující vozidla,“ uvedli hasiči k zásahu na Twitteru. 

Na místo spěchali kromě hasičských jednotek také záchranáři, kteří měli plné ruce práce se zraněnou seniorkou. Zdravotníci po ošetření převezli důchodkyni do bohunické nemocnice.

V důsledku dnešního požáru v rodinném domku v Brně jsme ošetřili seniorku, která utrpěla těžké popáleniny a inhalační trauma. Ženu jsme ošetřili, zaintubovali, napojili na řízenou ventilaci a v kritickém stavu jsme ji transportovali k další péči na Popáleninové centrum FN Brno,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Ohodnoť článek

Foto HZS JMK

Štítky Brno, Požár, Hasiči, Záchranáři, Zranění, Královo Pole, rodinný dům, kritický stav, Nemocnice Bohunice, Twitter, Fakultní nemocnice Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně hořel rodinný dům, seniorka je v kritickém stavu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.