Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Zlobí mě spojka a vypil jsem pivo, hlásil řidič v Brně, když nabořil garáž

Ránu jako z děla uslyšel z ničeho nic majitel rodinného domu v brněnských Tuřanech, když zrovna pobýval na své zahradě. Na pozemek neočekávaně zavítal mladý řidič automobilu značky Alfa Romeo, který narazil do garáže. Na místo nejdříve dorazili strážníci, kteří po příčině nehody nemuseli dlouho pátrat.

Hlídka dorazila na místo a zjistila, že nehodu způsobil třiadvacetiletý šofér, jemuž nevyšel manévr. Strážníci se proto začali zajímat, proč mladík boural a správně se domnívali, že významnou roli sehrál alkohol. Motorista sice přispěchal s výmluvami, ale na zažehnání problému to nestačilo.

Muž se nejprve hájil, že ho jen zlobí spojkový pedál, pak ale přiznal, že si dal jedno pivo. Strážníci mladého muže vyzvali k předložení dokladů. Záhy se však ukázalo, že u sebe nemá řidičský průkaz, a údajně ho ani nikdy nevlastnil,“ sdělila mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Strážníci po zjištěních přivolali k události státní policisty, kteří jezdce alfy vyzvali k dechové zkoušce. Naměřili mu více než 1,3 promile a případem se dále zabývají.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky Brno, Strážníci, Policie, Nehoda, Alkohol, Alfa Romeo, garáž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlobí mě spojka a vypil jsem pivo, hlásil řidič v Brně, když nabořil garáž  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.