Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brněnský mladík si hrál v noci na pošťáka a vydával tajemné skřeky

Nezvyklou zábavu si zvolil devatenáctiletý mladík ve středu moravské metropole, který se rozhodl rušit spánek lidí v ulici Úvoz. Na několik bytových domů uprostřed noci zvonil a hlásil, že doručuje zásilku. Rozespalí Brňané si ovšem nenechali počínání mladého muže líbit a zavolali na něj strážníky.

Strážníkům bylo hned jasné, že poštovní doručovatel uprostřed noci rozhodně na lidi zvonit nebude, a tak vyslali do terénu hlídku. Brzy městští policisté falešného pošťáka našli v hloučku kamarádů, ale mladý muž se odmítl vzdát. Nejen že nechtěl poslechnout pokyny hlídky, ale začal vydávat nevšední skřeky, s čímž nemínil jen tak rychle přestat.

Zabralo až upozornění strážníků, že pokud se hned nezklidní, pojede vystřízlivět na záchytnou stanici. To nakonec nebylo nutné i proto, že ho v poklidu odvedli kamarádi. Mladík je podezřelý z rušení nočního klidu a od správního orgánu může odejít i s desetitisícovou pokutou,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP BRNO

Štítky Strážníci, Brno, Noční klid, Vyhláška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský mladík si hrál v noci na pošťáka a vydával tajemné skřeky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.