Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bavorák vyletěl ze silnice a skončil na střeše, za volantem seděl opilý neřidič

Překvapivou podívanou zajistili brněnským strážníkům dva muži v Chrlicích. Svojí zběsilou jízdou poškodili dopravní značení i lampu. Nakonec jejich vůz ve vysoké rychlosti vylétl z kruhového objezdu a skončil na střeše. Za volantem seděl nezodpovědný řidič neřidič, který nadýchal přes tři promile.

Když hlídka brněnských strážníků projížděla ve večerních hodinách kruhovým objezdem v Chrlicích, všimla si hustého dýmu a dvou zraněných mužů, kterým z hlav tekla krev. Nedaleko od nich leželo na trávě obrácené havarované BMW. Strážníci na místo ihned přivolali zdravotníky a protože z vybouraného vozu šlehaly plameny, přispěchali k nehodě také hasiči.

Oba zranění muži hlídce oznámili, že autem jeli sami a při nehodě na kruhovém objezdu vylétli ve vysoké rychlosti vzduchem ze silnice. Během incidentu se jim podařilo také poškodit lampu veřejného osvětlení a poničit dopravní značky i plot. Jak strážníci zjistili, třiatřicetiletý řidič vozu nikdy nevlastnil řidičský průkaz a jezdí si podle svých slov "jen tak". Navíc nadýchal přes tři promile.

 „Republikoví policisté mu při dechové zkoušce naměřili hodnotu 3,12 promile, a tak si celý případ převzali pro podezření z trestného činu. Oba zraněné muže zdravotníci na místě ošetřili a sanitka je převezla do nemocnice,“ dodal za brněnské strážníky mluvčí Pavel Šoba.

Ohodnoť článek

Foto MP Brno | Zdroj MP BRNO

Štítky nehoda, kruhový objezd, opilost, řidič, Chrlice, BMW, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bavorák vyletěl ze silnice a skončil na střeše, za volantem seděl opilý neřidič  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.