Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Přítelkyni brutálně mlátil, násilníkovi nyní hrozí osm let vězení

Brutálním způsobem opakovaně útočil sedmatřicetiletý muž z Hodonínska na svou partnerku. Ženu vícekrát mlátil pěstmi a také škrtil. Násilníka, jehož agresivita rostla po vypití alkoholu, chytili policisté. Nyní pachateli hrozí až osm let vězení.

Partnerské soužití výbojného muže a jeho přítelkyně nebylo ideální již delší dobu. Policisté v jejich domácnosti zasahovali už v minulosti. Dvakrát dokonce vykázali agresivního partnera z obydlí. Ani to nepomohlo, a tak mlátil partnerku i nadále. Navíc své útoky stupňoval.

V posledních dnech bil svoji družku tak, že si z incidentů odnesla nespočet podlitin a oděrků po celém těle. V uvozovkách lze říct, že mu posloužila jako boxovací pytel, kdy do ní bil pěstmi nebo ji fackoval. Vrcholem celého dění bylo to, když ji povalil na postel a intenzivně škrtil,“ uvedl mluvčí jihomoravských policistů Petr Zámečník.

Policisté nakonec násilníka chytili. Při zadržení nadýchal přes promile alkoholu a putoval do cely. Případu se ujali kriminalisté, kteří jej obvinili z trestného činu týrání osoby žijící ve společném obydlí.

Vzhledem k minulosti násilníka a obavám z dalšího pokračování v trestné činnosti jsme podali i návrh na vzetí do vazby. Tomuto návrhu soudce vyhověl a obviněný muž tak na soud bude čekat ve vazební věznici. Hrozí mu trest odnětí svobody až na osm let,“ dodal Zámečník.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay/Pavlofox

Štítky Hodonínsko, Násilí, Policie, Vězení, okres Hodonín, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přítelkyni brutálně mlátil, násilníkovi nyní hrozí osm let vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.