Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Utajovaná specialita podniku. V asijském bistru našli výbavu k výrobě pervitinu

Jihomoravští kriminalisté si posvítili na devětadvacetiletou dealerku pervitinu, který distribuovala zákazníkům v Brně. Při sledování ženy narazili vyšetřovatelé i na podezřelého cizince, jenž jí dělal doprovod při předávání drogy. Ukázalo, že se jedná o dodavatele drogy, kterému nakonec policisté překazili podnikání.

Právě sledovaní podezřelé distributorky nelegálních návykových látek se ukázalo jako klíčové v celém případu. Díky tomu se totiž policisté dostali na stopu cizincovi, kterému nejdříve hlídka prohledala auto, v němž se nacházely sáčky s pervitinem. Další úspěchy následovaly. V bytě dodavatele metamfetaminu objevili kriminalisté zboží v hodnotě půl milionu korun a zajímavý úlovek našli i v asijském bistru na Brněnsku, které kuchtík provozoval.

V jednom z mrazáků měl ukrytou sportovní tašku s kompletním vybavením k výrobě pervitinu. Úsměvný byl pro kriminalisty také pohled do účetnictví bistra. V něm měl cizinec vedeny i nákupy chemikálií, které používal pro výrobu drogy. Na trest za výrobu a prodej drog si muž počká za mřížemi, soudce akceptoval návrh a poslal jej do vazby,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Brněnsko, Policie, Dealeři, Drogy, Pervitin, metamfetamin, droga, bistro, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Utajovaná specialita podniku. V asijském bistru našli výbavu k výrobě pervitinu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.