Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ve Šlapanicích našli tělo zavražděné ženy, policisté obvinili jejího přítele

Policisté našli ve Šlapanicích tělo pohřešované ženy. Šestačtyřicetiletá žena zmizela loni v říjnu a soudní pitva prokázala, že šlo o násilnou smrt. Hlavním podezřelým je přítel zavražděné ženy, který skončil ve vazbě. Hrozí mu až 20 let vězení.

Policisté minulý týden našli tělo ženy, která byla už od loňského října pohřešovaná. Když šestačtyřicetiletá žena z Velešovic na Vyškovsku zmizela, okamžitě po ní začali pátrat vyškovští policisté i specialisté z Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje. 

Na konci minulého týdne pak pohřešovanou našli v remízku u Šlapanic v hluboké jámě. Už při ohledání bylo jasné, že žena zemřela násilnou smrtí. Vraždu potvrdila i soudní pitva.

Vyšetřování přineslo stopy, které vedly k příteli zavražděné ženy. Během jejich prověřování se policistům podařilo získat dostatek důkazů pro obvinění podezřelého muže, který skončil ve vazbě. V případě odsouzení mu za vraždu hrozí až dvacet let za mřížemi. 

„Během prověřování případu kriminalisté využili také poznatky od veřejnosti po zveřejněných výzvách v médiích. Kriminalisté i nadále pracují na objasnění všech okolností tohoto činu,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Nález, vražda, pohřešovaná, jihomoravský, Šlapanice, Jihomoravský kraj, okres Vyškov, Velešovice, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Šlapanicích našli tělo zavražděné ženy, policisté obvinili jejího přítele  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.