Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Falešná čarodějnice vylákala ze zoufalé ženy víc než 300 tisíc, strašila ji černou magií

Podvodná čarodějnice okouzlila svou zákaznici, zoufalá žena pro záchranu rodiny naposílala lstivé šamance přes 330 tisíc korun. Čarodějnice ženu vydírala a strašila ji černou magií. Peníze prý potřebovala na nákup stále absurdnějších rituálních předmětů a pokud kouzla nedokončí, magie se obrátí proti zákaznici samotné.

Že je někdy lepší se spoléhat na vlastní schopnosti a nevěřit šarlatánům, už teď ví starší žena z Brněnska. Na začátku roku se jí příliš nedařilo, tak se rozhodla si ve své situaci pomoct černou magií. Přes sociální sítě se kontaktovala s čarodějnicí, která jí měla pomoci nepříznivou dobu přečkat a vyřešit problémy. 

Jediný, kdo ale zůstal okouzlen, byla nová zakázce podvodné kejklířky. Ženu si velmi rychle dokonale omotala kolem prstu a zoufalá nešťastnice se zapletla do kolečka, ze kterého nebyla cesta zpět. Pro záchranu své rodiny jí elektronická čarodějka nutila plnit podivné pokyny a na účet si denně nechávala posílat v průměru okolo deseti tisíc korun. Protože ženě na výsledku skutečně záleželo, brzy jí došly peníze a tak si navíc půjčila od soukromníka. Samozvaná čarodějnice jí totiž začala vyhrožovat, že pokud nezaplatí a kouzlo nedokončí, černá magie se obrátí proti zákaznici samotné. 

Očekávaný výsledek se ovšem přirozeně nedostavil ani po dalším zaručeném rituálu od africké šamanky. Podvodnice si poté dokonce začala vymýšlet čím dál absurdnější důvody k posílání peněz. K rituálům byly totiž údajně potřeba například dva kartony cigaret nebo zlatý prsten. 

„Poškozená tak přišla o částku téměř 330 tisíc, jednoduché pro ni nebude ani splácení půjčky s vysokými úroky.“ uvádí mluvčí policie David Chaloupka. 


 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brněnsko, policie, magie, podvodnice, čarodějnice, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Falešná čarodějnice vylákala ze zoufalé ženy víc než 300 tisíc, strašila ji černou magií  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.