Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dva mladíci řádili v Komíně, zničili devět zaparkovaných aut. Činu si prý nebyli vědomi

Pod rouškou tmy se do ulic Komína vydali dva hodně namotivovaní výtržníci. Přebytečnou energii si podle svědků vybíjeli rozhazováním popelnic. Jejich řádění odneslo i devět aut, která měla rozbitá zrcátka a jedno z nich i propíchlé kolo. Strážníkům se jednoho z vandalů podařilo chytit, ten ale nebyl schopný vysvětlit ani noční pobyt venku.

V Brně se o víkendu pořádně rozdováděli dva mladí muži. Do ulic nočního města se vydali s nejasným cílem, během večerní procházky se ale jali rozhazovat popelnice a ničit všechno, co jim přišlo pod ruku. Strážníci na místo vyjeli kvůli volání hned několika svědků, kteří oba výtečníky viděli, jak útočí na zaparkovaná auta. 

Hlídka skutečně za chvíli zpozorovala jednoho z podezřelých, který se od místa činu snažil vzdálit. Jakmile zaregistroval blížící se auto městské policie, dal se na zběsilý útěk a zastavil se až po výzvě strážníků. 

Mezi tím se další hlídka vydala do Bystrcké ulice, aby zjistila výši škody. Na zmíněné trase strážníci objevili hned devět aut s poničenými nebo utrženými zrcátky a propíchlým kolem. Na dotaz, proč k incidentu vůbec došlo a co mladý muž v noci pohledává venku, výtržník všechno popřel. To mu ale nebylo nic platné.

Podezřelý jednadvacetiletý muž strážníkům svůj noční pobyt venku nijak nevysvětlil a říkal jen, že si není ničeho vědom. Vzhledem k předpokládané výši škody strážnici muže i celý případ s podezřením na trestný čin předali republikovým policistům,“ uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Výtržník, Brno, Komín, mpb, strážníci, auta, Brno-Komín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva mladíci řádili v Komíně, zničili devět zaparkovaných aut. Činu si prý nebyli vědomi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.