Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý řidič v Brně se před policisty schoval pod zaparkovaným autem

Včera před půlnocí 25letý muž s jeho o rok straší kamarádkou popíjeli v autě na parkovišti poblíž restaurace Klajdovka v brněnské Líšni. Při zábavě je ale vyrušili policisté a upozornili na nedodržování protiepidemických opatření. Hlídka poté naoko odjela a sledovala, co se bude dít dál.

Netrvalo dlouho a mladík, který si ještě před chvilkou pochutnával na alkoholu, vyjel se svým BMW směrem do města. Policisté se za ním hned vydali. Šofér ale odmítl i přes výzvy hlídky zastavit. Nakonec zajel do líšeňských uliček. Po chvíli se vzdal, vystoupil z auta a začal utíkat. V konci svých sil mu svitla poslední naděje, schovat se pod zaparkované auto. Ani to však nestačilo.

„Zadržený mladík, který není brněnským policistům pro svou nezákonnou činnost neznámým, skončil v poutech. Následně odmítl jak test na alkohol, tak i na drogy. I tak musí počítat s postihem za nezastavení vozidla při silniční kontrole a odmítnutí testu na drogy a alkohol,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, alkohol, auto, policie, únik, řidič, Líšeň, BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič v Brně se před policisty schoval pod zaparkovaným autem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.