Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kamarádi k nezaplacení. Od 13letého parťáka zvracejícího v šalině utekli

Co vysvětlovat si mají po víkendu třináctiletí kamarádi z Brna. Poté co v sobotu společně popili vodku a pivo se vydali na cestu domů MHD. Jenže jednomu hochovi z party se v šalině linky 8 udělalo pořádně nevolno. Nezletilí kumpáni ale zvracejícího parťáka nechali ve štychu a utekli.

Opilý chlapec se dočkal pomoci nakonec až u dalšího cestujícího. 38letý zachránce vyvedl rozrušeného hocha ze spoje a přivolal hlídku městské policie. Strážníci oba dotyčné vyslechli a dozvěděli se, že mladíci vzali nohy na ramena, jakmile je zvídavý cestující oslovil. Svědek také sdělil, že se jednalo o stejně staré chlapce. K alkoholem zmoženému nešťastníkovi přivolali strážníci zdravotníky. 

Záchranáři ho ještě v Nádražní ulici ošetřili a poté ho dopravili do Dětské nemocnice. Strážníci dokázali získat i informace, kde a s kým chlapec popíjel a od koho údajně alkohol dostal. Celý případ potom předali státním policistům pro podezření z trestného činu,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Drbna

Štítky Brno, Šalina, Alkohol, Nezletilí, Dětská nemocnice FN Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamarádi k nezaplacení. Od 13letého parťáka zvracejícího v šalině utekli  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.