Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Mladý řidič nabyl přesvědčení, že dopravní značení pro něj neplatí. Strážníka praštil do obličeje

Mladý řidič nejspíš došel k názoru, že předpisy a pravidla pro něj neplatí. Bezstarostně se projížděl přes zákazy vjezdu a auto pak odstavil na chodník. Když si s ním přišli popovídat strážníci, vulgárně jim začal nadávat a při následném úprku dokonce jednoho z nich ošklivě zranil. Jednadvacetiletého výtržníka si převzala republiková policie.

Včera ráno si strážníci všimli řidiče, který absolutně nerespektoval zákaz vjezdu a z Roosveltovy ulice se vydal svým autem do Divadelní, kde auto odstavil na chodníku. Hlídka za řidičem proto přišla a na jeho chyby ho upozornila s žádostí, aby předložil své doklady.

Jednadvacetiletý muž ale zaujal tvrdý postoj a odmítl se se strážníky bavit. Místo toho na ně začal křičet a navzdory výzvám se opakovaně snažil dostat do nastartovaného auta a odjet. Když mu to hlídka neumožnila, dal se na útěk. Strážníkům tak nezbylo nic jiného, než pomocí donucovacích prostředků mladého výtržníka zpacifikovat. 

To si ale rozdováděný mladý muž nenechal líbit a při zákroku se začal ohánět rukama i nohama okolo sebe, až loktem jednoho ze strážníků praštil do obličeje. To už hlídka zavolala republikové policisty, kteří si ho převzali, a teď s násilníkem řeší podezření z trestného činu. 

Jeden ze strážníků musel kvůli poraněním v obličeji, odřeninám na nohou a bolestem hlavy na vyšetření do nemocnice a v současné době je v pracovní neschopnosti. Podezřením z dopravních přestupků se bude zabývat správní orgán.“ popsal následky střetu mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 


 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Policie, mpb, strážníci, výtržník, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

presley fiona

This is a very surprising testimony, I want you all to join in thanking Kiriji for the spell of love, because he is truly a man of his words. For many years I had a heart, every man who approached me ultimately never meant me. After my last experience with a man who disappointed me as usual, I started looking for a solution to complete my problem, then introduced my colleague at work to the Great Kiriji Love Spell Temple, then contacted him via his email. postal address; kirijilovespell@gmail.com, it took me a few days to answer me, and when he answered, I was instructed what to do to be free from spiritual bondage, I did everything he said, and today I am happy with my husband. The man who threw me out for no reason now came back to me in 3 days. He also helped my colleague bring her husband back when they divorced. This is his contact information; kirijilovespell@gmail.com or you can still contact him using your WhatsApp number: +2349020168697  

Čtvrtek, 28. ledna 2021, 01:49Odpovědět

Hanny Jirak

sápat se někdo na mě tak dostane taky přes držku

Středa, 27. ledna 2021, 14:11Odpovědět

Miroslav Heyduk

fuj to jsem se leknul...zprvu jsem myslel, že to byl senior

Středa, 27. ledna 2021, 12:19Odpovědět

Mladý řidič nabyl přesvědčení, že dopravní značení pro něj neplatí. Strážníka praštil do obličeje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.