Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Uvnitř se svítí a popíjí tam lidé. Kolemjdoucí nahlásil policii otevřenou restauraci na Starém Brně

Rozsvícená provozovna a popíjející lidé pobouřila náhodného kolemjdoucího na Starém Brně natolik, že vytočil linku městské policie. Po jeho telefonátu se na místo vydali strážníci a nemýlili se.

Že je restaurace navzdory vládním nařízením otevřena, bylo patrné už zpovzdálí. V prostoru restaurace se svítilo a oknem pak strážníci uvnitř spatřili několik lidí, jak drží v ruce sklenice a popíjí. Další návštěvníci navíc vycházeli a znovu vcházeli dovnitř. 

„Hlídka městské policie pak asistovala republikovým kolegům, kteří dorazili vzápětí a následně si celou záležitost převzali," uzavřela mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky restaurace, otevření, Staré Brno, strážníci, svědek, telefonát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Procházka

Další zasraný práskač,ať zdechne s respirátorem na tlamě

Neděle, 24. ledna 2021, 00:58Odpovědět

Jaroslav Škeřík

Co byste taky chtěli od národa, který si do svého čela zvolil bývalého estébáka. Jeden bývalý soudruh na hradě, druhý soudruh ve vládě. A ta komunistická banda v parlamentě to je taky ukázka ideologických pomatenců. Zatímco vykořisťovatelé jsou jejich třídním nepřítelem, tak klidně drží u moci jednoho z největších oligarchů. Kdepak asi udělali soudruzi chybu. Zatímco policajti buzerují lidi a hlídají kdejakou hospůdku nebo sjezdovku, tak v Babišových firmách se každý den nechávají vykořisťovat tisíce lidí ve vícesměnných provozech, kam policie n kontrolu chodit nemůže. Do práce dojíždějí v přeplněných MHD. Jak to je možné, že se při této činnosti doprovázené obrovským množstvím dlouhodobých kontaktů nikdo nenakazí?. Babiš rozšiřuje výrobu a na pandemii se pořádně pakuje společně s jeho podobnými kamarádíčky. Zatímco svému dítěti nemůžete jít do hračkárny koupit hračku, tak za zavřenými zdmi fabrik se žádná opatření nedodržují. Je však potřeba od této situace odvést pozornost. A vtomto ohladu jsou soudruzi studovaní. Bývalý estébák si našel nového třídního nepřítele, kterého je potřeba zničit a který je údajně odpovědný za šíření nákazy - jsou to živnostníci. Podle samozvaných vládních odborníků se virus šíří právě tam a nikde jinde - a to i přesto, že jsou tyto provozy už dva měsíce uzavřeny. Zpitomělý národ masírovaný směšnými tiskovými konferencemi s předem připravenými dotazy pečlivě vybraných akreditovaných novinářů je pak schopen uvěřit i těm nejhloupějším pohádkám. To jsou přesné metody STB - zastrašit lidi, najít viníka, a předhodit ho zmanipulovanému a zpitomělému davu. Tohle všechno už tady v minulosti bylo, tohle všechno soudruzi ideologové perfektně ovládají. Stačí podnítit emoce, které pak vítězí nad racionálním rozumem.

Sobota, 23. ledna 2021, 23:16Odpovědět

Dušan Kru

Je to neustále stejné, za nacismu se udávalo, za bolševika také, tak proč by to mělo být dnes jiné, pořád jsou mezi náma lidé, kteří přejí druhým zlé.

Sobota, 23. ledna 2021, 21:48Odpovědět

Miroslav Jaja

Před čtyřmi měsíci jsem viděl mrtvé ryby v Bečvě. Bylo jich hodně a porušovaly včechna vládní ustanovení. Protože udávat se nemá, ale nahlásit se to musí, tak se také stalo. Přijela banda policajtů a zjistila hloubkovým výslechem, že ty ryby se opravdu shlukují ve vzdálenosti menší než 2 metry. Jménem zákona je upozornili, aby dodržovali rozestupy, šoupli jim nějakou ránu pendrekem a pro jistotu uzavřeli přístup k řece - a tak už to trvá čtyři měsíce. Ale policajti i vláda jsou spokojení, ryby už se neshlukují.

Sobota, 23. ledna 2021, 21:46Odpovědět

Jan Obořil

Dante kane já že o tom nevim nic?? Lol vy jste opravdu hulvátskej jantar! Neznáme se netykáme si... a dál jsem z oboru a vim jak to v gastronomii chodí! Minimálka nebo o trošku víc a zbytek pěkně bokem. Zeptejte se číšníků jakou maj smlouvu... a nevim co melete o koblihách! Nejsem zastánce Bureše ale nějaká opatření musí být pokavaď jste tak chytrej jak rádio tak cákejte do vlády ne??? Chtěl bych tam vidět vás a vaše zvratky podobnejm co píšete tady!

Sobota, 23. ledna 2021, 21:12Odpovědět

Jan Novák

Zveřejněte jméno a adresu toho komunistickýho bonzáka oni už si s ním lidí poradí.

Sobota, 23. ledna 2021, 20:21Odpovědět

Radek Minařík

v nouzovém stavu by mělo být udavačství trestným činem

Sobota, 23. ledna 2021, 19:37Odpovědět

Miroslav Heyduk

ZKOPÍROVÁNOŠtěpánek (Trikolóra): Dobrou chuť, páni poslanci22. 1. 2021 20:09Včera jsem obědval v restauraci. V legálně otevřené restauraci. Pohodička. Čisté ubrusy, příjemná atmosféra, milí číšníci, jídelní lístky, slušný výběr jídel, cenová láce. A hlavně, žádní policisté, žádné kontroly, žádná komanda, žádné pokuty.Štěpánek (Trikolóra): Dobrou chuť, páni poslanciFoto: Zuzana KoulováPopisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Sobota, 23. ledna 2021, 19:35Odpovědět

David Šebek

at si vezeme 10 roušek a je doma nikdo ho nenakazí

Sobota, 23. ledna 2021, 19:34Odpovědět

David Šebek

ať si lidi hledí svého

Sobota, 23. ledna 2021, 19:33Odpovědět

David Šebek

zas nějakej bonzák

Sobota, 23. ledna 2021, 19:33Odpovědět

Josef Vyskočil

A mimochodem,je to hodně hnusná nemoc,mamka ji měla, takže nevěřte blbcum co vykřikla o chřipečce, a proto,spousta hospodských přiznala že tolik kolik dostali kompenzaci tolik nikdy nevydělali.

Sobota, 23. ledna 2021, 18:28Odpovědět

Josef Vyskočil

Jaký samý udavač hlupáci,počty nakažených neklesají, lidé umírají, je nouzový stav a všichni budeme dodržovat nastavená pravidla,všichni, i ti tupci co roky ve dne v noci vydělávali

Sobota, 23. ledna 2021, 18:25Odpovědět

Standa Peňáz

Samej udavač...tohle umíme v Evropě nejlépe....hold závist a problém sama sebou dělá svoje.

Sobota, 23. ledna 2021, 17:57Odpovědět

Jiří Vymětal

Ať je to jak chce, třeba pro dobrotu coronaviru, udavače nenávidím. Bohužel češi jsou na to specialisté už od dob druhé světové. Nejhorší je, že nás k tomu vláda přímo vybízí.... a sami už čtvrt století rozkrádají tento stát tak, že už toho opravdu moc nezbylo. Zkuste je udat a jste nepřitel státu č.1

Sobota, 23. ledna 2021, 17:37Odpovědět

Fero Hrabal-Krondak

Chápu, že zaostalejší jedinci mají problém chápat smysl opatření a toho, co se kolem nich děje. Tam, kde nefunguje zdravý rozum a z něj vyplývající sebedisciplina (resp. aspoň instinkt sebezáchovy), tam holt nastupuje zákon, direktivní opatření (úřední nátlak a byrokracie)! Bohužel, aktuální situace vypovídá o ignorantství významné části populace, furiantsky vzdorující nikoliv úřadům či konspiračnímu spiknutí mocných, nýbrž zdravému rozumu. Tomu lze v demokratické zemi těžko zabránit, jelikož tragickou slabinou demokracie je, že skýtá svobodu šířit bludy a rozvracet společnost i kdejakému zlomyslnému trollovi či slabomyslnému blouznivci, který by – objektivně vzato – neměl mít nejen hlasovací právo, ale ani volný přístup k internetu.Donedávna jsem myslel, že slabomyslných mezi námi je tak 25-30%. Pandemie, polemiky kolem Covidu a sebevražedné odmítání jakýchkoliv racionálních opatření však odhalily v plné nahotě zoufalou duševní úroveň tohoto národa, resp. populace obecně. Mám takový dojem, že tak, jako kdysi žili vedle sebe souběžně Neandrtálci a příslušníci druhu Homo Sapiens, dnes tvoří populaci znovu dva živočišné druhy - Homo Sapiens a Homo Stupidus, přičemž ten druhý získává postupně převahu!Pokud demonstrace kverulantů, konspirátorů a zfanatizovaných blouznivců organizují - v honbě za ziskem - majitelé cestovních kanceláří, restaurací, hotelů a diskoték, je jejich záměr jasný. Stejně tak v případě "antisystémových" populistů, kteří sáhnou po jakémkoliv tématu skýtajícím jim zviditelnění, a kremlobotů a nádeníků ruské páté kolony, která hledá jakoukoliv záminku k vytváření chaosu, nihilismu a zpochybnění západní parlamentní demokracie.V případě normálního, soudného člověka mi ovšem smysl sebevražedného odporu vůči protipandemickým opatřením uniká. Zrovna tak je úsměvné tvrzení, že třeba demonstrace na Staromáku nebo v Bratislavě se účastnili i „slušní lidé“. Copak slušný, rozumný člověk vyrazí na shromáždění organizované bandami chuligánů, rowdies, anarchistů a nácků?Více již v blogu„KORONA a VZPOURA SLABOMYSLNÝCH“https://ferohrabal.blogspot.com/2020/09/korona-vzpoura-slabomyslnych.html

Sobota, 23. ledna 2021, 17:27Odpovědět

Josef Kult

Proberte se všichni - viz příspěvek od Johny Rambo - Chcípl pes - chceme svobodu všichni - nejen podnikatelé v gastronomii ! ! !

Sobota, 23. ledna 2021, 17:22Odpovědět

Pavel Havel

No jo starý STB práskači si zavzpomínali na starý časy

Sobota, 23. ledna 2021, 16:52Odpovědět

Míla Munzik

Pobouřený práskač :) ... asi záviděl, že tam nemůže být také ... (spíš je to ale smutné ... bohužel "hlásiči" byli, jsou a budou)

Sobota, 23. ledna 2021, 16:10Odpovědět

Petr Kliment

On ten člověk co to naprášil si myslí že pomůže vymítit koronu.Jsme národ bonzáků a posranců,na druhou stranu i Čurda když šel udat svoje kamarády na gestapo měl ušlechtilé pohnutky,chtěl zachránit svoji rodinu a vesnici.

Sobota, 23. ledna 2021, 16:07Odpovědět

Uvnitř se svítí a popíjí tam lidé. Kolemjdoucí nahlásil policii otevřenou restauraci na Starém Brně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.