Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý řidič utekl z Líšně od místa nehody rovnou do postele, dvě promile chtěl nejdřív vyspat

Od nehody v Líšni utekl pachatel, kterého ihned začali hledat nejen strážníci, ale i policisté s psovody. Muže nakonec našli doma, chtěl se prý nejdřív vyspat. Nadýchal skoro dvě promile.

Strážníci brněnské městské policie si včera odpoledne zahráli nečekanou hru na schovávanou. Po nehodě, která se stala v Líšni, viník karambolu náhle ze svého auta utekl neznámo kam. V nejbližším okolí po něm proto začali pátrat policisté s psovody. Mezi tím se ale strážníkům podařilo vytipovat adresu podezřelého, a tak se na místo vypravili.

V bytě pak skutečně našli třiačtyřicetiletého muže, který se bez okolků k zavinění nehody přiznal. Proč z místa utekl, strážníkům taktéž záhy vysvětlil. Od zodpovědnosti údajně rozhodně utíkat nechtěl, měl ale v plánu se před tím vyspat. Důvod vyspávání pak zjišťovali i republikoví policisté, kteří po dechové zkoušce objevili u spáče téměř dvě promile.

Policisté se tedy podezřením ze spáchání trestného činu budou dále zabývat." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Slkohol, brno, policie, nehoda, Líšeň, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič utekl z Líšně od místa nehody rovnou do postele, dvě promile chtěl nejdřív vyspat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.