Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena v Brně pobodala bývalého přítele. Policisté to zjistili ve chvíli, kdy ji kontrolovali kvůli porušení zákazu vycházení

Dílem náhody skončila jen krátce po spáchání vážného trestného činu žena z Brna ve vazbě. V polovině ledna kontrolovali policisté u výstaviště pětici lidí kvůli porušení zákazu vycházení. V tu chvíli uslyšeli ve vysílačce hlášení, že jedna z kontrolovaných je v pátrání kvůli pobodání bývalého přítele.

Pětice lidí čekala nad ránem na zastávce MHD u brněnského výstaviště. K jejich smůle jeli zrovna okolo policisté, kteří se rozhodli skupinku identifikovat. Nikdo z nich nedokázal zdůvodnit, proč jsou přes nařízení vlády venku.

„Během vypisování blokové pokuty zazněla vysílačkou výzva k pátrání po podezřelé čtyřiadvacetileté ženě, která byla jedno z kontrolovaných osob," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Podle oznámení měla bodnout svého bývalého partnera. „Na místo se dostavili kriminalisté, kteří ženu převezli k výslechu. Ta se k činu odmítla přihlásit. Výpovědi dalších svědků byli také nejednoznačné," popsal případ mluvčí.

Během několika hodin se ženě situace zřejmě rozležela v hlavě a i s advokátem se přihlásila na policii a k útoku přiznala. Policistům poté situaci popsala. Se svým známým zazvonili v bydlišti u bývalého partnera. Po chvíli se vyhrotila debata, a když to vypadalo, že dojde k fyzickému napadení, svého bývalého druha bodla nožem.

„Své jednání nedokázala úplně zdůvodnit, byla ve stresu a neutěšené životní situaci. Za ublížení na zdraví jí hrozí jí až desetiletý pobyt ve vězení, stíhána je vazebně," uzavřel Šváb.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, Jan Luxík

Štítky zákaz vycházení, žena, pobodání, policisté, Brno, Pavel Šváb, Brněnské výstaviště, lockdown

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně pobodala bývalého přítele. Policisté to zjistili ve chvíli, kdy ji kontrolovali kvůli porušení zákazu vycházení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.